torstai 17. syyskuuta 2009

kjsdhfogpeoigaorugo ja otsikoimisen vaikeus pitkän päivän jälkeen

Puvustuksen pohdintaa Sannan johdolla.

Takomon raittiuskuoro esiintyy.

Lava saa uutta väriä pintaan.


Hups, kuluipa tässä kuulumisten kertomisen välillä pienoinen tovi. Siinä ajassa on ehtinyt tapahtua jo paljon, kuten kuvistakin ehkä huomaatte. Näytelmän yleisilme ja moodi alkaa hahmottua etsimisen, erheiden sekä ylä-ja alamäkien kautta. Flyerit saatiin jakoon tämän viikon alussa, eli pidäthän silmällä ympäristöäsi (esim. baareja) ja vie kaverillekin mainos alkoholin iloista. Myös julisteita alkaa näkyä katukuvassa piakkoin.
Juuri nyt edetään huimaa vauhtia eteenpäin. Kokonaisuutta hiotaan kirkkaammaksi sekä valot ja äänet alkavat luikerrella enenevässä määrin mukaan peliin. Ajoittain soppaa hämmentää isokin joukko ihmisiä jolloin itsekukin tarvitsee kevennykseksi kärsivällisyyttä ja ronskia huumoria. Footbag luikerteli viime viikolla salakavalasti ryhmän suosioon ja kyseiseen pikkuesineeseen onkin hyvä tarttua jos tarvitaan pientä yhteistä rentoutumishetkeä. Toistaiseksi kaikki ovat olleet yhtäläisen huonoja sen potkimisessa, mutta koukutettuaan ihmiset tuo pieni pallo saattaa olla vaarallinen eripuran aiheuttaja ryhmän sisällä...

Erityisbonuksena tällä kertaa videoklippilinkki You Tubeen. Tämä video testatusti toimii kivana liskojen yön - tai päivän - viihdykkeenä. Myös pienessä nousussakin.
V.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti